Opintomatkalla Turussa

Sisustusalan artesaaniopiskelijoiden opintomatka päivä alkoi Raisiosta tutustumalla Muovikum- yritykseen ja heidän tuotetarjontaansa.
http://www.sisustusmuovikum.fi/
Yritys tarjoaa verhoilumateriaaleja ja tarvikkeita sekä sisustuksen kankaita ja erikoistarvikkeita.

Seuraavaksi matka jatkui Turun keskustaan Yliopistonkadulle ja Marickeniin
Maricken Shopit kuluttajille:
Myymälöistämme Turusta ja Helsingistä löydät ideoita ja virikkeitä kodin sisustamiseen. Valikoimissamme ovat mm. tapetit, kankaat, matot, huonekalut, valaisimet, maalit, laatat ja Mobalpa-keittiöt. Ammattitaitoiset suunnittelijamme ovat apunasi sisustussuunnittelussa. Teemme sisustussuunnittelua koteihin ja yrityksille. Oma ompelimomme toteuttaa tekstiilisuunnitelmat. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Verkkokauppamme kautta laaja valikoima tapetteja ja muita sisustustuotteita on saatavilla ympäri Suomen.
Maricken Shopit sisustusalan ammattilaisille:
Sisustussuunnittelijoille ja arkkitehdeille laaja ja monipuolinen valikoima mm. kangas- ja tapettimalleja sekä mallikirjoja, lattia- ja laattamalleja sekä mattomalleja.
Tervetuloa tutustumaan!
http://www.maricken.fi/etusivu

Lise- Mari Hautala kertoi meille Marickenista, yrityksestä, työstään sisustussuunnittelijana ja Marickenin tuotevalikoimista  monipuolisesti





Seuraavaksi suuntasimme matkan kohti Ruissaloa ja Aveliia.
Avelia on turkulainen sisustusliike, joka myy laadukkaita, uniikkeja tuotteita aina pienistä viemisistä kodin sisustukseen; lasitavaraa, valaisimia, mattoja, kynttilöitä, pellavaa, vaatteita, pikkutavaraa ja huonekaluja. Tuotteet tulevat pääasiassa eurooppalaisilta tavarantoimittajilta ja päällimmäisenä periaatteena tuotevalikoiman valinnassa on luonnollisuus sekä hyvät materiaalit. Aveliassa linja on rouhean tunnelmallinen, mutta kuitenkin yksinkertaisen selkeä. Avelia on omistajansa näköinen liike, jossa tärkeintä on kauneus ja yksilöllisyys.
Avelia avasi ensimmäisen kerran ovensa 11.11. vuonna 2011 Turun keskustassa Käsityöläiskadulla. Tuotevalikoiman laajennuttua syksyllä 2014 Avelia siirtyi uusiin isompiin, 300 neliön tiloihin. Tämä upea vanha, 1890-luvun telakkarakennus sijaitsee merellisellä Ruissalon telakka-alueella. Seuraa ajankohtaisia kuulumisiamme  Facebookissa ja Instassa!
http://www.avelia.fi/

Tervetuloa ihastumaan!

Avelia sijaitsee Ruissalossa idyllisessä telakkamiljöössä 



Aveliasta löytyy myös mahtava kahvila terasseineen. Me nautimme herkullisia leivonnaisia kahvin kera!


Ja Ruissalossa kun oltiin niin poikettiin myös kansanpuiston/kesäisen Ruisrokin mahtavissa maisemissa...
 


Viimeisenä matkakohteena oli "Loimaalaislähtöinen" Kotikutoinen mahtava miljöö Liedon asemalla Vilkkimäen vanhalla meijerillä. Sisustustuotteita, tilaustöitä ja upeita käsintehtyjä tuotteita.  

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matto maton matonko matolle matollekko?

Etäopinnot Korona keväänä 2020