maanantai 26. tammikuuta 2015

Vaatetus Tutustumisretkellä Turussa

Vaatetuksen opiskelijat opiskelivat tänään muualla kuin koulussa. Matkan teemana oli kierrätys, tuunaus, ideointi ja ideoiden haku tuotteen suunnitteluun.

Konttitavaratalon Aarrekauppa (myymälässä oli painettuja t-paitoja, joissa luki että Kontti on Aarrekauppa) oli päivän ensimmäinen kohde. Siellä aikaa kului hankkien tuunattavia vaatteita tai materiaalia käytettäväksi uusiin tuottteisiin. Saimme myös esitelmän siitä, miten Kontti toimii ja minkälaiset mahdollisuudet on saada esim. työssäoppimispaikka Kontista. Aikaa kontissa kului pari tuntia.

Seuraavaksi suunnistettiin Jätti Rättiin etsimään kankaita koulutöihin. Joku taisi jotain löytääkin - ainakin jokunen nyssäkkä piilotettiin auton takakonttiin. Sielläkin vierähti melkoinen tovi. Eväiden syönnin ja kaffepaussin jälkeen matka jatkui Raision EkoTorille. Sen kierrätysmyymälä olikin erittäin hienosti järjestetty ja tuotteiden esillepanoon oli todella paneuduttu- halli oli täynnä looseja, joissa oli kauniita ja tyylikkäitä kalustettuja kokonaisuuksia. Työpajassa tehtyjä  hauskoja esineitä oli myös myynnissä. Erikoisesti mieleen jäi vanhoista televisioiden kuorista tehdyt kissojen ja pikkukoirien pedit.

Tilkkutyönäyttely Brinkkalan Outolinnun tiloissa oli pieni tuulahdus tilkkujen uudesta elämästä. 
Galleria Jäniksen näyttelyn kerrottiin nettisivuilla olevan AINA AUKI - piti paikkansa, sillä näyttely on ikkunassa. Pieni, mutta mainio näyttely: http://www.mmmadethis.com/Galleria Jäniksen ikkunanäyttely


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti