tiistai 1. syyskuuta 2015

Sisustusalan opiskelijat Turussa

Sisustusalan artesaaniopiskelijat olivat taas jo perinteiseksi muodostuneella Opintomatkalla tutustumassa erityyppisiin sisustusalan yrityksiin Raisiossa, Ruskolla ja Liedossa. Kiitos kaikille yrityksille mahtavista esittelyistä, päivä oli täynnä elämyksiä!

Matka alkoi Loimaalta kohti Raisiota ja ensimmäistä kohdetta Muovikum yritystä. Täällä tutustuimme verhoilumateriaaleihin ja kuulimme yrityksen toiminnasta.
http://www.sisustusmuovikum.fi/

Seuraavaksi suuntasimme Pernontielle, Maricken oy:lle. Maricken on tapettiien ja kankaiden maahantuoja ja tukkuliike lisäksi samassa osoitteessa toimii Maricken Shops.
Täällä kuulimme monipuolisesti yrityksestä, sisustussuunnittelijan työstä sekä näimme mahtavan määrän erilaisia tapetteja, kankaita kuulimme matoista ja huonekaluista sekä pääsimme tutustumaan ompelimoon.
http://www.maricken.fi/etusivu
 

Tapetteja esittelemässä sisustussuunnittelija Emma Kattelus
Lise- Mari Hautala kertoo sisustussuunnittelijan työstä  
Verhomallit havainnollistavat asiakkaalle ripustusratkaisuja

 
 
 
Seuraavaksi pääsimme tutustumaan ja kuulemaan yrityksestä Ruskolla: Loviisan aitta tarjoaa monipuolisia life style elämyksiä kaikille sisustamisesta kiinnostuneille.
 


Päivän viimeinen kohde oli Liedossa Kotikutoinen. Ihana sisustusliike josta löytyy todellisia kädentaidon aarteita. Yritystä pyörittää Suvi Pietilä ja Marja-Leena Hämäläinen, molemmat aarretalosta valmistuneita artesaaneja!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti