Heissuli vaan kaikille!
 
Täs on parin viikon aikana tullu paljon postauksia tääl koulusta ja mitä me siel tehään. Mut välillä on ihan näit än äs ”koti päiviä” et saa toteuttaa näitä villeimpiäkin kotiasu muoti ilmiöitä ja tekemässä kaiken maailman paperihommia. Esim. niitä kaikkien rakastamia työnkulkusuunnitelmia, itsearvionteja ja vaikkapa tulevaa blogipostausta.
 
Mut hei onhan meijän kaikkien pakko myöntää et kyl siel kotona tulee välillä tärkeämpiä tekemisiä, kun niitä koulujuttuja. Mikkä on vaan ihan pakko hoitaa alta pois. Tai sit tulee se kuuluisin lause ”mä teen tän eka sit mä alotan”! Nooo sekään ei oo ikinä se hyvä juttu.
 
Myös me kaikki eletään siinä ihanassa fantasiassa mikä kaikissa elokuvissa on et työtilat on putipuhtaita ja just eikä melkein täydellisiä. Mikä onkaan se oikea totuus? Eipä ainakaan se mitä te kaikki kuvittelitte, tai onhan se ensimmäiset 10 ensimmäistä minuuttia. Jonka jälkeen tapahtuu jonkin näköinen räjähdys ja lopputulosta ei kannata ees miettii…..!
 
Alkutilanne on se tilanne jossa kohtaa pitää päivitellä jokainen some et varmasti kaikki kaverit ja sen kaverit tietää et on paljon tekemistä ja ei tarvi mennä kouluun tänää, #vapaapäivä, #ihanalomapäivä, #voinäitkoulujuttuja, #tähänvuoreenhukkuu… ynnä muuta tähän liittyvää.
 

Siitä välistä, kun kaaos on alkanu tapahtua, mutta se o viel hallinnassa jossain määrin.
 
 

 
Lopputulos klo 22.45, kun tajuut et pitäis olla huomen valmis ja oot tehny koko päivän niit ”tärkeempii juttuja”! Etkä oo viel saanu, kun yhen lauseen tai parhaimmassa tapauksessa yhen sanan sun juttuun. Niin ainut ajatus sun päässä on et miks tein kotona, enkä menny kouluun tekee. Myös ohimeneväajatus on et ENS KERRALLA MEEN KOULUUN TEKEE, mut sitä ei tuu koskaan tapahtuu.  Tämä sama asia tapahtuu joka ikinen kerta, eikä siihen ikinä opi!
 
 
Kuvat ja teksti: Sara Parikka

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matto maton matonko matolle matollekko?

Etäopinnot Korona keväänä 2020