Hae Opiskelemaan Loimaalle!

 Jatkuva haku käynnissä Artesaani koulutukseen. Voit opiskella joustavasti tutkinnon osia tai halutessasi koko tutkinnon. Meillä on mahdollisuus suorittaa joitakin tutkinnon osia myös iltaopetuksessa: Neuleet ja Tilan stailaaminen ovat käynnissä iltaopetuksessa tänä syksynä ja jatkuvat keväällä. Jotain uutta on tietenkin myös luvassa... jatkossa myös kudonnan opetusta iltaisin. Koko tutkinnon suorittaminen kestää päiväopiskeluna noin kaksi- kolme vuotta riippuen aikaisemmasta osaamisestasi. 

https://www.novida.fi/haluan-oppimaan/opiskele-ammatti/taideteollisuusalan-perustutkinto-artesaani/



Tuotteen valmistuksen osaamisala

Artesaani, vaatetusala
Artesaani suunnittelee ja valmistaa asiakkaille yksilöllisiä vaatteita erilaisista materiaaleista. Hän ohjaa asiakkaitaan valitsemaan tyylinsä, väriensä ja vartalonsa mukaisia asukokonaisuuksia.

Artesaani, tekstiiliala
Artesaani suunnittelee ja valmistaa sisustus-, käyttö- tai taidetekstiilejä asiakkaille. Hän suunnittelee tekstiilien materiaalit, kuvioinnin, pintarakenteen ja värimaailman.

Artesaani, sisustusala
Artesaani suunnittelee tiloja ja tuotteita sekä valmistaa suunnittelemiaan sisustustuotteita ja -kokonaisuuksia. Hän etsii suunnittelun pohjaksi tietoa pinta- ja tekstiilimateriaaleista, kalusteista ja valaisimista.

Käsityön ohjaustoiminnan osaamisala

Artesaani, kädentaitojen ohjaaja
Artesaani ohjaa kädentaitoja erilaisille ryhmille. Hän hallitsee useita käsityötekniikoita, työvälineitä ja materiaaleja.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matto maton matonko matolle matollekko?

Etäopinnot Korona keväänä 2020