Mobile-näyttely 10.12

 


Syksyn aikana olemme päässeet kokeilemaan kaikenlaista opintojemme edetessä hurjaa vauhtia. Sommittelun tunneilla olemme miettineet mikä näyttää hyvältä kuvissa, ottaneet kuvia, taiteilleet niitä. Olemme tehneet himmeleitä ja nyt esittelyyn pääsevän mobilen.


Saimme vapaat kädet toteuttaa mobilen. Mietin, mistä materiaalista olisi hyvä mobile tehdä, mihin tai kenelle mobile tulisi käyttöön. Materiaalit olivat minulle selvät, pääasiassa kierrätettyä tai jo kotoa löytyviä materiaaleja. Halusin kokeilla erilaisia juttuja, miten ne sointuvat keskenään. Aluksi pohdin mobilen perustaa, mistä kaikki roikkuisivat. Ei muutakun autotalliin kohnaamaan ja pian löytyikin täydellinen, elämää nähnyt pyöränrengas. 

Tyttäreni sai isältäni hänen tekemiään vanhoja lasiperhosia, jotka tyttäreni halusi huoneeseensa roikkumaan. Siitä se ajatus sitten lähti ja perhoset päätyivät mobileen ja samalla tuli päätös mihin ja kenelle mobile päätyy. 



Lisäksi mobile sai makramee tekniikalla sulkia ja helmiä ylleen, sekä paperinarusta tehtyjä palloja. Viimeisenä silauksena mobileen laitettiin valot, jolloin mobile toimii myös yövalona.



-Jaana

Kommentit

  1. Ihana kierrätysteemainen mobile joka onkin valaisin! Kauneus ja käyttötarkoitus yhdessä hienoa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matto maton matonko matolle matollekko?

Etäopinnot Korona keväänä 2020