Aiemmat opinnot
Ennen sisustus- ja tekstiiliopintoja opiskelin elintarvikealaa kondiittoriksi.
Suunnittelua
ei ollut paljoa, koska me usein käytettiin samoja pohjia useissa
tuotteissa (kakkupohjat olivat usein samoja, sokeria ei maustettu, ellei
me tehty karamelleja jne).
Suunnittelu yleensä oli koristelussa tärkeämpää, mutta sekin saattoi usein tapahtua hetkessä,
eikä ollut paperia tai kyniä työtiloissa muuta kuin hinnoittelussa.
Lopputuloksena oli kauniisti koristeltuja herkkuja, joista ei löytynyt kahta täsmälleen samanlaista, ellei tuotteita tehty sarjassa.
Vaikka opiskelussa oli vaikeaa jatkuvasti pestä käsiä, ei pidetty koruja,
teimme töitä viileässä ja noustiin aikaisin tekemään töitä, siitä silti nousi tyytyväisyyden tunteen nähdä omien tuotosten tuovan iloa muille.
Siinä on jotain hupaisaa kun näkee kauniin teoksen, jonka voin vain syödä,
mikä se on, en osaa selittää.
https://fineli.fi/fineli/fi/ravintotekijat/2206
Kommentit
Lähetä kommentti